A motorok szerelmese

Frabato, a mágus

Az ismert mágus, Frabato él hal a sebességért és a motorozásért, tulajdonképpen élni sem tudna motorja nélkül. Nem mindennapi szerkezettel büszkélkedhet, járműve minden ízében egyedi tervezésű, „épített” motorbicikli. 

Bővebben...

Beregi Péter szenvedélye

Ahogy riportalanyom fogalmazott, autós történeteiből vígjátékot lehetne forgatni és valóban, én sem tudtam nevetés nélkül végigülni az interjút. Míg elfogyasztottunk kávénkat, nosztalgiázni kezdett az ismert színész. Történeteivel visszarepített engem az időben, kérdésekre pedig alig volt szükség, elég volt az autós téma, hogy ömöljön belőle a szó.

Bővebben...

Nagy ember, kis autóban

Nádas György

Nádas György színész, humorista, a legendás Markos-Nádas duó és a Markos-Nádas-Boncz trió egykori tagja ma is rendkívül elfoglalt előadó, a Klasszik Rádió műsorvezetőjeként hallhatják őt hétköznap délutánonként. Színpadi szerepeket is vállal, mindeközben pedig színdarabot ír édesapja emlékére. Kérésünkre felelevenítette egykori autóinak emlékeit, történeteit, melyek közül egyik - kis túlzással- történelmi jelentőséggel is bír.

Bővebben...

A kocsigyűjtő

Reviczky Gábor autórelikviái

Az ismert színész, Reviczky Gábor rajong az autókért. Házának feljáróján sorakoznak járgányai, legdrágább kincse egy oldtimer korban járó, ám naponta használt 123-as Mercedes D300-as. A „csillagos” és a többiek gazdája tucatnyi érdekes történeteket mesélt…

Bővebben...

„Egy törpe nyomta a pedálokat helyettem”

Interjú Rák Katival

Rák Kati hosszú filmes karriert tudhat maga mögött, számos vicces és kevésbé vicces autós története van. Balesete még szerencsére soha nem volt, halálfélelme viszont annál többször.

Bővebben...

Mint a szélvész

A Lotus Ladies Cup kétszeres bajnoka

Bús Edina nyolc ével ezelőtt megállíthatatlanul robbant be az autósport világába és azóta is sikert sikerre halmoz. A Lotus Ladies Cup kétszeres bajnoka több tucat versenygyőzelmet tudhat maga mögött. Csapatával, a B3 Racing Teammel nem ismerik a lehetetlent, mindig magasabbra törnek. Idén is valóra válik egy régi vágya, bár régóta dédelgetett álma beteljesülésére még várnia kell…

Bővebben...

Szenvedélye a veszély

„A véremben van a száguldás”

Amióta az eszét tudja, a száguldás a lételeme, szenvedélye. A motorsportnak hála, fiatal kora ellenére már bejárta a világot és számtalanszor érkezett haza dobogós helyezéssel. Egy beteljesületlen álma maradt még, mégpedig egy egyéni világbajnoki futam.

Bővebben...

Beleznay Endre és a négy kerék

Beleznay Endrét kétszer aligha pillanthatjuk meg ugyanabban az autóban. Az elmúlt években több tucatnyi gépkocsit is használt, elsősorban munkájának és ismertségének köszönhetően. Számos autószalon bocsátott ugyanis a rendelkezésére autókat abból a megfontolásból, hogy a népszerű színész révén kelendőbbé tegye áruját. Ennek a kölcsönös együttműködésnek köszönhetően Beleznay Endre nagyobb költségek nélkül tud szenvedélyének, az autózásnak hódolni.

Bővebben...

„Egy nagy álmom maradt: egy 1964-es oldtimerrel süvíteni az országúton…”

Amióta Szikora István visszavonult az ökölvívás világából, sok minden megváltozott körülötte: népszerű lett mulatós dalaival, edzőként segíti a fiatalokat, és sikeres üzletember vált belőle. Egy valamit azonban csak kevesen tudnak a bokszolóként világkarriert befutó Bunyós Pityuról: autók iránti szenvedélye egész életét végigkísérte. Az elmúlt harminc évben körülbelül ötven kocsit birtokolt…

Bővebben...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató