Innováció és hagyomány

A sportos és elegáns BMW-k stabil rajongótáborral rendelkeznek Magyarországon (is). Eshet az eső, fújhat a szél, a bajor márka gyártmányaira mindig lesz kereslet – aminek persze örülnek a márkakereskedők. Rack György közel két évtizede foglalkozik BMW-k értékesítésével: tapasztalatairól, pályája jelentősebb állomásairól kérdeztem.

Bővebben...

Stílus és szépség – olasz autó

Sokan állítják, hogy az olasz autóknak lelkük van. Tény, hogy az Itáliában született gépkocsik mindig is híresek voltak szépségükről, stílusukról és arról, hogy van bennük valami megfoghatatlan többlet, amely hiányzik a másutt tervezett és gyártott járművekből. A Fiat és az Alfa Romeo márkák magyarországi forgalmazásának tapasztalatairól Juhász Tibort, a KB Autoteam Kft. ügyvezetőjét, a Fiat Márkakereskedők Országos Szövetségének elnökét kérdeztem.

Bővebben...

Gombos Gyula és az Opel

Egyes autókereskedők neve tökéletesen egybeforrt az általuk képviselt márkával. Gombos Gyula és az Opel is elválaszthatatlanok egymástól, nem is csoda, hiszen sokat köszönhetnek egymásnak. A kereskedő üzleti sikereiért lehet hálás, a rüsselheimiek pedig a sok-sok eladott strapabíró négykerekűért…

Bővebben...

Az első fecske: Volkswagen

Interjú Krénusz Ferenccel

Magyarországon nem válhatott „népautóvá” Volkswagen, mert amikor még lehetett volna, kevés érkezett belőle és a többség számára elérhetetlen, megfizethetetlen portéka volt. Később pedig kinőtte magát, részben prémiumtermékké vált. A márka hazai karrierjéről Krénusz Ferencet, az Óbudai Autójavító Kft. vezetőjét kérdeztem.

Bővebben...

Okos választás: Skoda

A Schiller Autó Család mára már több autómárkát forgalmazó, több szervizzel és karambolos centrummal rendelkező cégcsoport. A cégalapító, Schiller Péter az Opellel kezdte, azonban nem pihent a babérjain, újabb és újabb márkákat emelt a portfólióba. A legkomolyabb eredményeket manapság a Skoda hozza, a cseh márkával szoros kapcsolatban eltöltött tizenegy évről Schiller Gábor tulajdonost és Sződi Károly márkavezetőt kérdeztem, az interjúnak a Skodák Palotája adott otthont.

Bővebben...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató