Tordai István: „Öt tévécsatornán vagyunk”

Összesen öt csatornán a SportVerda, avagy a Sport1 (HD), Sport2 (HD), SportM és Spektrum (HD) televíziók mellett, nyártól a szabadon fogható C8 tévécsatornán is látható a rendhagyó hangvételű autós műsor.

„Már öt tévécsatornán vagyunk, ami egy műsor piacképessége szempontjából igen erős. Jelenleg a következőképpen néz ki a SportVerda sugárzása: Havonta egy új 60 perces adással támadunk, melyet a következő havi adásig magas ismétlésszámmal sugároz a Sport TV három csatornája különböző napszakokban, a Spektrum pedig korábbi műsorainkat adja. 2016 nyarától a szabadon fogható C8 csatorna is kínálatára tűzte műsorunkat. A C8 a Minimax frekvenciáján látható, a gyerekcsatorna minden este nyolctól C8-ra vált és szabadon foghatóvá válik mindenki számára. A C8-on minden nap 20:30-tól jön a SportVerda aktuális havi adása. Számomra az a legszebb az egészben, hogy CsodaVerda rovatunk mögöttes üzenetét már öt csatorna repíti a kedves nézők felé.” - mondta dr. Tordai István a produkció műsorvezetője és producere.
www.sportverda.hu www.facebook.com/sportverda
SportVerda

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató