Ikonikus autók tankoltak a Shell kúton úton a Hungaroring felé

Az alapító Maximillion Cooper is megállt egy kis pihenőre a versenypálya előtt 

Budapest, 2016. május 5. – Nem mindennapi autókat láthattak ma délután az M3-as kivezetőnél található Shell benzinkút látogatói. Itt tett ugyanis kitérőt az egész Európát megmozgató különleges autós futam, a Gumball 3000 számos sztárja, akik különleges, sokszor egészen elrugaszkodott járműveikkel Prágából érkeztek, hogy a hungaroringes gyorskörök és egy Budapesten töltött éjszaka után Bukarestbe induljanak tovább.

Előtte azonban a verseny megálmodója, Maximillion Cooper rapper feleségével, Eve-vel a töltőállomáson készült fel az út további részére Talmácsi Gábor MotoGP világbajnok gyorsaságimotor-versenyzőnek és a Shell globális ügyvezető alelnökének, Kapitány Istvánnak a segítségével. Az ismert üzletember - nem kis feltűnést keltve az arra látogató autósok körében - saját maga tankolta meg Max autóját Shell V-Power Nitro+ üzemanyaggal.
 

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató